Ракета продажба и маркетинг. Офлајн и онлајн.

Треба да ја зголемите продажбата? RocketSales ви обезбедува огромен сет на алатки и работна сила кои ќе ви помогнат да ја зголемите продажбата.

rocketsales.mk

“Немавме присуство на Интернет пред пандемијата Ковид-19. Со помош на RocketSales, можевме да го земеме нашиот бизнис преку Интернет, па дури и да ги зголемиме нашите приходи.”

Доверба од врвни клиенти

Што е RocketSales?
Што правиме најдобро

Оптимизација на пребарувачот

Нашата компанија е специјализирана за услуги за оптимизација. Од ревизија, до е-трговија, локален SEO и Enterprise SEO услуги, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со SEO.

Погледнете ги нашите услуги за оптимизација
Што правиме најдобро

Оптимизација на социјалните медиуми

Нашата компанија е специјализирана за услуги за СМО. Од ревизија, до е-трговија, присуство на социјални медиуми и иницијатива за градење бренд и услуги на СМО за претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со СМО.

Погледнете ги нашите СМО услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

Што правиме најдобро

Надворешни консултантски услуги за продажба и хакирање на растот

Нашата компанија е специјализирана за консултантски услуги за продажба. Од Хакирање на растот, Услуги за оптимизација, А / Б тестирање, како да зголемите повеќе Водачки на Интернет, како и Офлајн водичи. Ние размислуваме поинаку и ќе го разгледаме вашиот бизнис како аутсајдер и ќе ви помогнеме да видите како да гледате на вашиот бизнис на нов нов начин.

Погледнете ги нашите консултантски услуги