Za Nas

За нас

Зошто да работиме со нас?

RocketSales е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Ја лансиравме RocketSales за да им помогнеме на деловните субјекти да ја зголемат својата продажба, преку Интернет и офлајн. Ние обезбедуваме услуги за оптимизација на пребарувач (оптимизација), оптимизација на социјалните медиуми (СМО), оптимизација на стапката на конверзија (CRO) и консултантски услуги.

Нашето мото:

  • 1. Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе.
  • 2. Ние секогаш постапуваме во интерес на вашиот бизнис.
  • 3. Ние ветуваме, предоставуваме.
  • 4. Ние ќе го преземеме вашиот мандат само ако сметате дека всушност можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

“Немавме присуство на Интернет пред пандемијата Ковид-19. Со помош на RocketSales, можевме да го земеме нашиот бизнис преку Интернет, па дури и да ги зголемиме нашите приходи.”

Доверба од врвни клиенти

Што е RocketSales?