Youtube

SMO

Управувате со сметка на YouTube за вашиот бизнис? Можеме да помогнеме! Willе генерираме релевантна и вредна содржина на месечно ниво за вашиот бизнис и ќе ја поттикнеме на Youtube.

Нашата компанија е специјализирана за услуги за СМО. Од ревизија, до е-трговија, присуство на социјални медиуми и иницијатива за градење бренд и услуги на СМО за претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со СМО.

Погледнете ја нашата SMO Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

SMO Starter

845 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 3 Објави на Твитер / недела
 • 3 Објави на Фејсбук / недела
 • 2 Објави на Pinterest / недела
 • Извештаи
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Квартални ажурирања
 • Врски до објавите на вашиот блог
 • Создавање на објава на блог / месец
 • Објавувајте на Youtube / недела
 • Објавувајте на Tiktok / недела
 • Дизајн на слики пријателски на социјалните медиуми
 • Посветен претставник на сметката
Best choice

SMO Aggressive

1,250 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 5 Објави на Твитер / недела
 • 5 Објави на Фејсбук / недела
 • 5 Објави на Pinterest / недела
 • Извештаи
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Квартални ажурирања
 • Врски до објавите на вашиот блог
 • Создавање на објава на блог / месец
 • Објавувајте на Youtube / недела
 • Објавувајте на Tiktok / недела
 • Дизајн на слики пријателски на социјалните медиуми
 • Посветен претставник на сметката

SMO Wolf

2,850 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 10 Објави на Твитер / недела
 • 10 Објави на Фејсбук / недела
 • 5 Објави на Pinterest / недела
 • Извештаи
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Квартални ажурирања
 • Врски до објавите на вашиот блог
 • 1 Создавање на објава на блог / месец
 • 1 Објавувајте на Youtube / недела
 • 1 Објавувајте на Tiktok / недела
 • Дизајн на слики пријателски на социјалните медиуми
 • Посветен претставник на сметката

Што е вклучено?

Секој план вклучува:

Да го реализираме!

Ние сме сторители и не дозволуваме предизвик да не запре.

Излезете од идејата!

Работејќи со нас, брзо ќе сфатите дека мислиме поинаку.

Неделни / месечни состаноци

Во зависност од вашиот план, ќе поставиме или месечни или неделни состаноци за да ве информираме за нашиот напредок и да разговараме за стратегијата.

Безбеден, усогласен

Сè што споделувате со нас, ќе биде безбедно зачувано.

Чекај Што е СМО патем? Барање пријател :)

СМО е кратенка за Оптимизација на социјалните медиуми.

Што е компанија СМО? Внатрешен поглед на она што тие го прават

Компанија СМО (како RocketSales) ќе специјализира во оптимизирање на објавите во социјалните мрежи, присуство да се рангира повисоко од вашата конкуренција, засновано врз содржина на вашата веб-страница.

Што е вклучено во пакетите RocketSales SMO?

Имаме 3 планови на располагање за пакетите СМО. Првиот план е почетен план, започнува од 945 евра месечно или 5,4 евра на час. Тогаш го имаме нашиот најпопуларен план кој започнува од 1.450 ЕУР / месец или 8,3 ЕУР на час. Потоа, на крај, највисокиот план во нашата категорија за самопослужување започнува од 3.265 ЕУР / месец или 18,9 ЕУР / час.

Дали ви нудиме претпријатија СМО пакети или планови за ВИП?

Да, ние нудиме 3 опции за самопослужување за наплата. За поголеми планови, не двоумете се да контактирате со нас

Кога можам да започнам да гледам резултати?

Знаеме дека можеби не ви се допаѓа овој одговор, но ние, во RocketSales, сме исправени со она што можеме да го испорачаме. Треба да бидете подготвени да очекувате најмалку 3 месеци инвестиции, пред да започнете да гледате органски резултати.