Pretprijatie

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Ние управуваме со стотици онлајн својства, домени, на повеќе од 43 јазици на повеќето континенти. Во период од скоро 20 години, ние бевме успешни, бидејќи знаеме дека кратенките НИКОГАШ не работат. Затоа, строго ги следиме правилата. Цело време. Некои од нашите конкуренти имаат помалку или немаат скрупули. Ние работиме бизнис, исто како вас, и се грижиме за долгорочна, повеќе од краткорочна добивка. Така можеме да работиме континуирано со мали и големи компании Fortune 500. Ние ја знаеме болката што треба да управуваме со повеќе големи веб-страници, стотици мапи на сајтови организирани за поголеми компании и да бидеме внимателни за да имате корист од вашиот бизнис позитивно. Нашето совршено место се наоѓа помеѓу: пробување нови работи и супер конзервативност. Ние истражуваме, размислуваме, анализираме, за да можеме да го измериме влијанието на нашата стратегија со текот на времето.

Нашата компанија е специјализирана за услуги за СМО. Од ревизија, до е-трговија, присуство на социјални медиуми и иницијатива за градење бренд и услуги на СМО за претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со СМО.

Погледнете ја нашата SMO Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.