Elektronska Trgovija

SEO

If you are selling products online, you will be able to benefit of our SEO help for your eCommerce shop. We have a deep understanding of multiple eCommerce framework, such as Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart and many more.

Ако продавате производи преку Интернет, ќе можете да ја искористите нашата помош за оптимизација за вашата продавница за е-трговија. Имаме длабоко разбирање за повеќе рамки за е-трговија, како што се Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart и многу други. Со ова длабоко разбирање, ние навистина можеме да ги подобриме вашите тековни рангирања со едноставно гледање можности каде што никој друг не би сакал.

Нашата компанија е специјализирана за услуги за оптимизација. Од ревизија, до е-трговија, локален SEO и Enterprise SEO услуги, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со SEO.

Погледнете ја нашата SEO Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

SEO Starter

945 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 15 Клучни фрази
 • Извештаи
 • Мета-ознаки (Наслов и опис)
 • Оптимизација на роботите.txt и роботите на GoogleBot
 • Создавање и регистрација на мапа на страницата.xml
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Мобилни оптимизации
 • Поставување на мапа на веб-страници
 • Оптимизација на сликата
 • Прилагодено 404 и оптимизација на грешки
 • Анализа и оптимизација на канонизација
 • Квартални ажурирања
 • Посветен претставник на сметката
 • Оптимизација на внатрешните врски
 • Оптимизација на ознаки за заглавија (H1, итн.)
 • Предвидлива анализа на клучни зборови
 • Анализа за дизајн на веб-страница
 • Мапи на сајтот за видео и слика XML
 • Анализа на веб-страница UX
 • Универзална оптимизација (видео, мапи, слики, новости)
Best choice

SEO Aggressive

1,450 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 40 Клучни фрази
 • Извештаи
 • Мета-ознаки (Наслов и опис)
 • Оптимизација на роботите.txt и роботите на GoogleBot
 • Создавање и регистрација на мапа на страницата.xml
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Мобилни оптимизации
 • Поставување на мапа на веб-страници
 • Оптимизација на сликата
 • Прилагодено 404 и оптимизација на грешки
 • Анализа и оптимизација на канонизација
 • Квартални ажурирања
 • Посветен претставник на сметката
 • Оптимизација на внатрешните врски
 • Оптимизација на ознаки за заглавија (H1, итн.)
 • Анализа за дизајн на веб-страница
 • Анализа на веб-страница UX
 • Предвидлива анализа на клучни зборови
 • Мапи на сајтот за видео и слика XML
 • Универзална оптимизација (видео, мапи, слики, новости)

SEO Wolf

3,265 EUR
/mesec

Наплатува месечно

 • 80 Клучни фрази
 • Извештаи
 • Мета-ознаки (Наслов и опис)
 • Оптимизација на роботите.txt и роботите на GoogleBot
 • Создавање и регистрација на мапа на страницата.xml
 • Анализа на сообраќајот на Google Analytics
 • Мобилни оптимизации
 • Поставување на мапа на веб-страници
 • Оптимизација на сликата
 • Прилагодено 404 и оптимизација на грешки
 • Анализа и оптимизација на канонизација
 • Квартални ажурирања
 • Посветен претставник на сметката
 • Оптимизација на внатрешните врски
 • Оптимизација на ознаки за заглавија (H1, итн.)
 • Анализа за дизајн на веб-страница
 • Анализа на веб-страница UX
 • Предвидлива анализа на клучни зборови
 • Мапи на сајтот за видео и слика XML
 • Универзална оптимизација (видео, мапи, слики, новости)

Што е вклучено?

Секој план вклучува:

Да го реализираме!

Ние сме сторители и не дозволуваме предизвик да не запре.

Излезете од идејата!

Работејќи со нас, брзо ќе сфатите дека мислиме поинаку.

Неделни / месечни состаноци

Во зависност од вашиот план, ќе поставиме или месечни или неделни состаноци за да ве информираме за нашиот напредок и да разговараме за стратегијата.

Безбеден, усогласен

Сè што споделувате со нас, ќе биде безбедно зачувано.

Чекај Што е патем оптимизација? Барање пријател :)

SEO е кратенка за оптимизација на пребарувачот.

Што е компанија за оптимизација? Внатрешен поглед на она што тие го прават

Компанија за оптимизација (како RocketSales) ќе специјализира во оптимизирање на вашата веб-страница за да рангира повисоко од вашата конкуренција, заснована на содржина на вашата веб-страница

Што е вклучено во пакетите за оптимизација за RocketSales?

Имаме 3 планови на располагање за пакетите СЕО. Првиот план е план за почетници, започнува од 945 евра месечно или 5,4 евра на час. Тогаш го имаме нашиот најпопуларен план кој започнува од 1.450 ЕУР / месец или 8,3 ЕУР на час. Потоа, на крај, највисокиот план во нашата категорија за самопослужување започнува од 3.265 ЕУР / месец или 18,9 ЕУР / час.

Дали ви нудите пакети за оптимизација или ВИП планови?

Да, ние нудиме 3 опции за самопослужување за наплата. За поголеми планови, не двоумете се да контактирате со нас

Кога можам да започнам да гледам резултати?

Знаеме дека можеби не ви се допаѓа овој одговор, но ние, во RocketSales, сме исправени со она што можеме да го испорачаме. Треба да бидете подготвени да очекувате најмалку 3 месеци инвестиции, пред да започнете да гледате органски резултати.