Generiraat Onlajn Vodi

Konsalting

Генерирање на водечки мрежи преку Интернет е една од нашите специјалитети. Ние ќе извршиме ревизија на вашиот бизнис и веб-страници за да видиме огромни можности да го измениме вашето корисничко искуство и да ви донесеме квалитетен сообраќај што преобразува.

Нашата компанија е специјализирана за консултантски услуги за продажба. Од Хакирање на растот, Услуги за оптимизација, А / Б тестирање, како да зголемите повеќе Водачки на Интернет, како и Офлајн водичи. Ние размислуваме поинаку и ќе го разгледаме вашиот бизнис како аутсајдер и ќе ви помогнеме да видите како да гледате на вашиот бизнис на нов нов начин.

Погледнете ја нашата Konsalting Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

Подготвени сте за разговор?

Ништо како повик, да се запознаеме.


Посакуван тип на услуга


Rue de Chantepoulet, 13,
1201 Енева,
Швајцарија

p. 41 44 505 17 20
e. hello@tsgcorp.ch