Revizija

SMO

Да се направи СМО ревизија е една од најважните прелиминарни фази за сериозно да се започне со оптимизирање на присуството и видливоста на социјалните медиуми. Ни дава јасна слика за состојбата во моментов и ни помага да донесеме информирана одлука за тоа како да ја подобриме сегашната состојба на подобро.

Нашата компанија е специјализирана за услуги за СМО. Од ревизија, до е-трговија, присуство на социјални медиуми и иницијатива за градење бренд и услуги на СМО за претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со СМО.

Погледнете ја нашата SMO Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales revizija е €499 за audit. Плаќајте само за она што го користите, периодот.

Едноставно Revizija

499

за audit, по веб-страница / канал.

Почни
Започнете да продавате повеќе денес

  • Целосен извештај за активноста на вашата марка
  • Кратка анализа на конкуренцијата
  • Вашите најдобри 3 највисоки објави / сметки
  • Објавува можности

  • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.