Tiktok

SMO

TikTok е неверојатна и моќна платформа за споделување видео. Ви овозможува да направите кратки видеа.
Управувате со сметка на ТикТок за вашата деловна активност? Можеме да помогнеме! Generaе генерираме релевантна и вредна содржина на неделно ниво за вашиот бизнис и ќе ја истуркаме на TikTok.

Нашата компанија е специјализирана за услуги за СМО. Од ревизија, до е-трговија, присуство на социјални медиуми и иницијатива за градење бренд и услуги на СМО за претпријатија, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со СМО.

Погледнете ја нашата SMO Услуги
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Тие имаат потреба од наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација, продажба преку Интернет и маркетинг преку Интернет. Нашата цел на RocketSales е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над продажбата и маркетингот над и над и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти да ја постигнат оваа пандемија.

Обидете се со RocketSales 14 дена

RocketSales tiktok е 199 месечно, по продажен канал - сè вклучено. Плаќајте само за она што го користите, периодот.Започнете го вашиот 14-дневен бесплатен пробен период денес.

Едноставно

199

Месечно, по канал

Почни
Започнете да продавате повеќе денес

 • 4 видеа месечно
 • Поставување на сметка на Tiktok
 • Оптимизација на сметката Tiktok
 • Видео ознаки
 • Квартални ажурирања
 • Идеи / концепт
 • Посветен претставник на сметката
 • Страница за слетување на Тикток
 • Предвидлива анализа на клучни зборови
 • Анализа за дизајн на веб-страница
 • Анализа на маркетинг
 • Извештаи

 • * Сите такси се наплатуваат во ЕУР (€). ДДВ и даноци не се вклучени.

Најчесто поставувани прашања во врска со TikTok

Чекај Што е ТикТок?

TikTok е неверојатна и моќна платформа за споделување видео. Ви овозможува да направите кратки видеа.

Што е СМО патем? Барање пријател :)

СМО е кратенка за Оптимизација на социјалните медиуми.

Зошто треба да го користам ТикТок за мојата деловна активност?

Да бидеме реални, ниту една деловна активност не може нужно да добие предност користејќи го ТикТок. Посетете ни се, за да можеме заедно да утврдиме дали ова е најдобриот пат за да тргнете за вашата деловна активност или не.

Што ако сакам RocketSales да прави повеќе од 4 видеа месечно за мене?

Пакетот со 4 видеа месечно е почетен пакет за да го охрабри вашиот бизнис да започне да го користи TikTok. Ние нудиме поголеми планови, со подобра цена волумен, не двоумете се да контактирате со нас

Дали оваа апликација не е наменета само за генерација Z? Зошто би бил таму?

TikTok е навистина исклучително популарен за секого под 25 години. Затоа, ако имате одличен бизнис, можеме да ви помогнеме правилно да го пласирате. За споредба, возраста на корисникот на Инстаграм е 25-40, Фејсбук +40.

Кога можам да започнам да гледам резултати?

Знаеме дека можеби не ви се допаѓа овој одговор, но ние, во RocketSales, сме исправени со она што можеме да го испорачаме. Треба да бидете подготвени да очекувате најмалку 3 месеци инвестиции, пред да започнете да гледате органски резултати.